Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oudega (Sm)
 
 
Jeugdclubs gaan weer van start Jeugdclubs gaan weer van start

 
POPDIENST POPDIENST

 
Opening van de nieuwe jeugdruimte! Opening van de nieuwe jeugdruimte!

Zondagavond 15 oktober:
Officiële opening van de nieuwe jeugdruimte!

 

Hallo allemaal,
 
Langs deze weg willen we iedereen, na afloop van de jeugddienst op 15 oktober(begint om 19:30 uur in It Ljochtbeaken), uitnodigen voor de officiële opening van de prachtige nieuwe jeugdruimte, die gemaakt is in de oude consistorie van de Bining!

Een jaar lang is de jeugdruimte-commissie bezig geweest met het ontwerpen en vervolgens stap-voor-stap realiseren van een jeugdruimte in de oude consistorie van de Bining. Er is heel veel werk verricht door een verscheidenheid aan jeugd (door allerlei acties), vrijwilligers en plaatselijke ondernemingen.

Het resultaat mag er dan ook wezen en we willen tijdens deze officiële opening iedereen de gelegenheid geven om de jeugdruimte te komen bewonderen en de vele vrijwilligers, die hier aan meegewerkt hebben, te bedanken! In een kort programma zullen we tevens de naam onthullen van de nieuwe jeugdruimte!
 
Kom vooral even een kijkje nemen!
 
Namens de jeugdruimte-commissie: Wieger Paulus, Kornelis de Jong, Binnie Elzinga, Metsy Bouma, Marjan en Erik Stel.

 

 
Terugblik Aldegea Draait Troch!

Aldegea Draait Troch
Terugblik Aldegea Draait Troch!

Nabeschouwing “Aldegea Draait Troch!”

Na weken van voorbereiding heeft de redactie van “Aldegea Draait Troch!”, onder leiding van hoofdredacteur Ruwan v.d. Vaart, een prachtige talkshow weten neer te zetten in studio “It Ljochtbaken”. Het is een talkshow geworden met als thema “de Bijbel”. Wat mochten wij ons gelukkig prijzen met onze gasten: Marja Krans (Wethouder gemeente Smallingerland), Willy Welling (Wellingbar, Skippersseal en Porto Casa), (Big Brother)Andries de Jong en Folkert Wesseling (Cabaretier en Theatermaker)!

 Aan de hand van enkele “Bible Facts” en waarbij Ruwan de gasten soms zeer persoonlijke vragen stelde, is er een interessant gesprek op gang gekomen. De gasten vertelden in hoeverre het geloof en de Bijbel, een rol in hun leven (kunnen) spelen. De Bijbel kennis is op de proef gesteld, door een korte Bible Battle, er is gesproken over de Bijbel en geweld, maar ook over geloof, hoop en liefde. De interviews werden afgewisseld door filmpjes en muziek. Na de talkshow was er de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en drankje, in de Binning nog even na te praten.

Wij, als redactie, hebben er van genoten om deze voorstelling te kunnen realiseren en dat was niet gelukt zonder u/jullie als publiek. Daarvoor onze hartelijke dank. Uiteraard gaat onze dank ook naar de gasten, technici van beeld, licht en geluid en alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om hier een onvergetelijke dienst van te maken.  De deurcollecte heeft € 230,60 opgebracht! Deze opbrengst gaat naar het nieuwe jeugdhonk!

Zie voor meer foto's het fotoalbum.


 
 
 

 
Stoelen te koop Stoelen te koop

 
Bouwvakkers gezocht: Jeugdkerk Bouwvakkers gezocht: Jeugdkerk


BOUWVAKKERS GEZOCHT: HELP MEE BOUWEN AAN DE JEUGDKERK

Ben jij creatief en heb je verfrissende ideeën? Kun je out-of-the-box denken? Heb je een hart voor jongeren en vind je het belangrijk dat de jongeren zich – op een eigentijdse wijze - verbonden voelen met het christelijk geloof? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lees verder

lees meer »
 
 
 
 

Diaconie
datum en tijdstip 18-10-2017 om 19.30 uur
meer details

Cursus "Israël"
datum en tijdstip 18-10-2017 om 19.45 uur
meer details

It Ljochtbeaken
datum en tijdstip 22-10-2017 om 09.30 uur
meer details

St. Agathatsjerke
datum en tijdstip 22-10-2017 om 19.30 uur
meer details

 
Snelkoppelingen
KerkomroepBijbel Genootschap
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.