Protestantse Gemeente Oudega (Sm)

Paasgroet

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gevangenen in Nederland en Nederlandse gevangenen in het buitenland. Een paasgroet doet goed. Ontvangers realiseren zich dat er aan hen gedacht wordt en dat er mensen zijn die zich inleven in hun situatie. Het is goed om de boodschap van Pasen ieder jaar weer door te geven.

De Diaconie staat komende weken bij de uitgang van beide kerken met kaarten van de Paasgroetenactie. We zouden het fijn vinden wanneer u 1 of meerdere kaarten wilt ondertekenen. Wilt u de kaart(en), postzegel is niet nodig, weer inleveren bij 1 van de diakenen of in de brievenbus van de kerk? Dan sturen wij daarna alle kaarten in 1 verzamelenvelop naar de PKN.

Inleveren kan tot uiterlijk 11 februari.

Meer informatie over de Paasgroetenactie is te vinden op

It Ljochtbeaken
datum en tijdstip 03-03-2024 om 10.00 uur