Protestantse Gemeente Oudega (Sm)

Kerk in Actie Kerk in Actie

Zondag 19 mei 2024 Collecte Kerk in Actie – Missionair werk

Op social media, waar jongeren veel tijd aan besteden, is maar weinig zichtbaar van God. Met interessante en inspirerende video’s, christelijke rolmodellen en vriendschappen laat Move Community op social media zien wat het betekent om te geloven in God.

Hoe meer jongeren in hun social media gebruik meekrijgen van wie God is in deze wereld, hoe belangrijker het geloof voor hen wordt.

De Protestantse Kerk ondersteunt organisaties zoals Move Community die geloof en jongeren met elkaar verbindt.

Zie kerknieuws voor meer informatie, ook als u geld wilt overmaken voor deze bestemming.

St.-Agathatsjerke
datum en tijdstip 28-07-2024 om 09.30 uur